Pakketten

Informatie aanvragen
Onze boekhoudsoftware
Exact online partner logo
Mensen beklimmen een stijgende lijn

Pakketten

Wij hebben alle expertises op financieel gebied in huis om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Want we leveren boekhouding met dat beetje extra. We doen boekhouding, en halen er alles uit om perspectief te creëren. We maken iedere branche eigen en leren jou zowel zakelijk als persoonlijk kennen. Zodat we niet alleen je administratie leren kennen, maar ook weten hoe we samen kunnen groeien.

Op maat

Wij bieden boekhouding op maat en bekijken precies waar jij als ondernemer behoefte aan hebt, maar vooral naar wat het beste bij je past. Bij Boom Advies vinden we persoonlijkheid en openheid belangrijk en daarom willen wij dat ook goed laten zien aan onze klanten. Van te voren wordt er altijd een vaste prijs afgesproken per maand en we beloven hierbij dat er achteraf geen verrassingen zullen ontstaan. Vaste prijzen met duidelijke pakketten. Zodat je altijd weet wat je van ons mag verwachten. Bekijk onze pakketten voor het aanbod.

Wil je een uniek pakket? Of sluit een van de aangeboden pakketten niet helemaal aan op jouw situtatie? Neem dan contact met ons op!

Bekijk onze pakketen

Inschrijven nieuwsbrief