Over boom

Bekijk mijn kansen
Wij zijn Exact gecertificeerd partner
Exact online partner logo
Mensen met een grote klok

Boekhouden met kansen

Boekhouden is niet moeilijk en wij maken het makkelijk door ondernemers hierin te ondersteunen. Wij ontlasten jou als ondernemer door de boekhouding over te nemen en bieden je een sterke financiële basis. Maar we vertellen ook een verhaal met de cijfers uit jouw administratie. Boekhouden gaat verder dan alleen platte getallen, het draait om groei. We verschaffen inzichten op jouw financiële gegevens. We laten risico’s zien, maar kijken vooral naar cijfers om te kunnen ontwikkelen. Boekhouden met dat beetje extra.

Voor ondernemers met ambitie

Wij doen boekhouding voor ondernemers. Starters, zzp’ers, mkb’ers en kleine bedrijven in iedere branch. Ondernemers die ambitieus zijn en op zoek zijn naar mogelijkheden. Bedrijven die meer zoeken dan alleen een boekhouder en samen met ons kansen willen benutten. Wij houden ons bezig met jouw boekhouding om je te ontlasten. Maar we willen je vooral stimuleren om meer uit je onderneming te halen. Wij blijven de ambitie van de ondernemer ondersteunen.

Digitaal en makkelijk boekhouden

Bij Boom Adviesgroep geloven we in goed boekhouden door zo efficient mogelijk te werken. We geloven in online samenwerken en ondersteunen ondernemers met een handige app en een makkelijk systeem. Deze zijn gekoppeld aan onze tools zodat alles sneller kan worden verwerkt. Hiermee is jouw administratie altijd up to date kun jij sneller en makkelijker ondernemen. Wij leveren boekhouden zonder gedoe, zoals je dat van ons mag verwachten.

Betrokken, enthousiast en persoonlijk

Boom Adviesgroep is ooit begonnen als familiebedrijf en nu zijn wij de boekhouder voor de ambitieuze ondernemer. Ons team is hecht en enthousiast als het gaat om kansen en mogelijkheden. Kansen die we zien in cijfers en mogelijkheden die we samen met ondernemers willen benutten. We halen het ‘moeten’ weg en geven ondernemers een goed gevoel bij boekhouden. Wij geloven in samenwerken en staan niet boven onze klanten, maar juist naast onze klanten. Wij ondersteunen de ambitie van de ondernemer. Wil jij meer, dan halen we het er samen uit.

Inschrijven nieuwsbrief