Salarisadministratie

Ben je op zoek naar een goede salarisadministratie? Maak dan gebruik van onze salarisadministratie. Door het uitbesteden van jouw salarisadministratie aan de professionals van Boom Adviesgroep weet je zeker dat jouw personeel precies krijgt waar ze recht op hebben, volledig conform jouw CAO en de wet- en regelging. Om gebruik te maken van onze salarisadministratie mag hoef je, je administratie niet aan ons uit te besteden. Maar het mag wel hoor.

Voor een vast bedrag per loonstrook per maand verzorgen wij de volledig salarisadministratie van jouw medewerkers.

Naast de maandelijkse loonstroken verzorgen wij de periodieke loonaangiften, de pensioenaangiften en jaarlijks de jaaropgaven.

Dit is nog niet alles je medewerkers krijgen een online omgeving waar ze hun salarisstroken en jaaropgaven kunnen inzien en direct verlofaanvragen bij jou kunnen indienen.

Jij krijgt een eigen portaal, met dashboard, voor je loonaangiften, het doorgeven van variabele mutaties en voor het doorgeven van in- en uitdienstmeldingen. Jouw personeels- en salarisadministratie krijgt de hoogst mogelijke kwaliteit zonder dat jou dit heel veel werk kost.

Mensen met een grote klok

Kosten van Salarisadministratie

V.A. 8,5 /maand

Het tarief is afhankelijk van het aantal mensen dat iedere periode een loonstrook van jou ontvangt.

Kosten per loonstrook per maand:
1 – 5 werknemers €12,50
6 – 10 werknemer €10,-
11 – 20 werknemers €8,50

    Onze andere pakketten

    Inschrijven nieuwsbrief